Saturday, 5 July 2014

Kelebihan dan Manfaat Vivix Keberkesanan Tiada Tandingan!

Kelebihan dan Manfaat Vivix Keberkesanan Tiada Tandingan!

Selamat petang buat pembaca blog dhiya =)

Bulan Ramadhan kali ini adalah bulan paling gembira bagi saya. Kerana apa? Kerana bulan ini adalah bulan duit raya. Sangat2 meriah raya tahun ni tau ya la selain anak2 kecil gembira akan dapat duit raya di Aidilfitri kini, mak dan ayahnya juga kini akan dapat tempias duit raya yang super hebat.

Behenti meriokok dengan vivix

Tengok saja la wall independent distributor Shaklee@SID pasti rancak berkongsi kehebatan dan keberkesan produk Shaklee. Tambahan lagi bulan ni promosi Vivix Shaklee, memanglah berdesup-desup memperkatakannya sebab banyak  kelebihan dan manfaat vivix ni jika anda tahu =)

Hati saya lebih tersentuh apabila dapat menolong pesakit-pesakit kencing manis ni. Siapa la yang nak tangan, kaki, jari atau anggota badan sendiri dipotong kan? Sebab itula, pengambilan  Vivix Shaklee, ni dapat membantu mengawal tahap gula dalam darah anda. Duit boleh dicari, tetapi kalau dah dipotong boleh disambung semula ke? Nauzubillah!

Tak kenal maka tak cinta kan? Jom klik link di bawah ni untuk mengetahui kelebihan dan manfaat Vivix Shaklee ni. 

Saya sukakan Vivix Shakleeni sebab pertama adalah kerana niat saya untuk membantu mengurangkan kesakitan pesakit diabetes ni seperti saya nyatakan diawal tadi. Testimoni ibu kepada kawan saya sendiri, sudah berbelas tahun menghidap diabetes tahap agak teruk juga kena cucuk insulin tapi alhamdulillah serasi guna Vivix Shaklee hanya dengan sebotol dapat lihat perubahan. Bacaan gula biasanya 15 turun kepada 11 dan selepas itu turun lagi hingga 7. Lega hati saya dapat membantu orang lain. Bagi anda yang mempunyai ahli keluarga terutamanya yang menghidap kencing manis, jangan berfikir panjang kerana harta semua boleh dicari, ibu/ayah/adik/kakak/abang kalau pergi kerana kita masih berkira untuk membeli, menangis air mata darah pun mereka tidak akan kembali. Cegah sebelum parah!

TESTIMONI VIVIX UNTUK KENCING MANIS (DIABETES)


vivix shaklee


vivix shaklee

VIVIX SHAKLEE

TESTIMONI KANSER

Ini paling saya ralat, ralat sebab tidak mengenali Vivix Shaklee  lebih awal. Kalau tahu kehebatan Vivix Shaklee ni dah lama saya hadiahkan untuk arwah ibu saya yang menderita kanser. Korang yang masih ada ibu, ada ayah yang menderita kanser, hadiahkan Vivix Shaklee untuk mereka.
vivix shaklee

TESTIMONI PEROKOK TEGAR

Ini paling saya suka. Sebab sekarang suami saya pun tengah amalkan Vivix Shaklee sekarang ni. Hadiah istimewa kepada orang yang tersayang kan..=)

vivix shaklee
Fuhh..banyak dah ni testimoni Vivix Shaklee. Tonik ajaib boleh dikatakan untuk semua penyakit kronik. Banyak2 testi ni takkan satu pun tidak sesuai untuk anda? Belum cuba belum tahu kerana bukan cakap kosong tapi melalui testimoni yang ada anda boleh simpulkan yang ia pelbagai guna. Lebih jimat pastinya.
Tambah pula bulan ni kalau buat belian 2 botol vivix akan dapat FREE MEMBERSHIP SHAKLEE dan juga dapat rebat bernilai RM300. Wow! Mana nak cari lagi ni kakak, adik semua, ambil peluang keemasan ni!

Bagaimana nak dapat rebat bernilai RM300? Hubungi saya seperti di bawah.

Anda mahu jadi ahli shaklee dan ingin mengetahui cara daftar shaklee serta mahukan rebat bernilai RM300? Mudah sahaja hanya klik di sini:

ANDA INGINKAN VIVIX SHAKLEE SEGERA????

JOM ORDER ONLINE DI  SINI

http://ow.ly/yLMux

Dapatkan penjimatan untuk setiap produk Shaklee dengan mendaftar sebagai ahli JOM DAFTAR SEKARANG! 

suplement4us.blogspot.com

Berminat dan untuk sebarang pertanyaan/info:

 call/sms/whatsapp 012-5572559
DHIYA HUSSIN
email:suplement4us@gmail.com
FB: Young & Healthy Family Store
COD :: Gombak, Batu Caves, Sentul, Selayang, Kepong, UIA, Cheras & Cyberjaya



 "INGIN MENDAPAT 4-5-6 ANGKA SEBULAN DENGAN MENDAFTAR AHLI SHAKLEE? HUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA AMAT DIPERLUKAN! DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF KAMI"

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit *

20 comments:

  1. Love vivix
    Enjoy with me 》http://superummishoppe.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Nice info..tq 4 sharing :)

    imanvitahouse.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. I love vivix..
    Jom sesudu sebelum tidur..

    sihatcunmelecun.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. menarik tertarik:)
    http://permatacintaku.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. nice, banyak testimoni
    thumbs up :)

    feel free to visit mine too
    leekamalia.blogspot.com

    thanks!

    ReplyDelete
  6. Bestnyaaaa
    www.mummysayf.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Info yg best
    Jom layari http://anmashealthcare.blogspot.com/?m=1

    ReplyDelete
  8. banyak testimoni yang berjaya ye... kene try nie..
    nshahealthybeauty@blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Banyak manfaat vivix...

    http://sakuralovebeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Vivix the best
    http://kekalsihatdenganvitamin.blogsport.com

    ReplyDelete
  11. Kena grab ni!
    www.annur-shoppe.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. nice sharing sis, keep it up! =) jom visit my blog http://suplement4us.blogspot.com/2014/07/kelebihan-dan-manfaat-vivix.html

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah, rmai dpt respon positif ek dgn vivix..^_^
    http://nurkids2u.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. byknye kelebihan vivix ni
    visit my blog bondaseri.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. gud info..jom ke blog saya pula..
    http://www.permataanugerah.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. Terbaik...
    http://shakliyshop.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Maklumat yang sngt2 membantu tq sis..
    Jom tambahka info lawati blog saya..:-D

    http://lovehealthy4us.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. nice info ttg vivix ..good one Dhiya ;)

    jom visit sini untuk manfaat resveratrol dalam vivix
    http://vitaprecious.blogspot.com/2014/07/manfaat-resveratrol-dalam-vivix-shaklee.html

    ReplyDelete
  19. vivix mmg best!! good info.. blog pun cantik!

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah.. Vivix sangat membantu ayah saya mengawal paras gula dalam darah.. Jom baca kisah Vivix di blog saya http://www.belogsupermama.blogspot.com

    ReplyDelete