SIJIL HALAL

Assalamualaikum..

Soalan yang WAJIB ditanya berkaitan produk Shaklee ini adalah berkenaan taraf HALAL dan HARAM.

Oleh sebab itu, Shaklee awal-awal lagi telah berusaha ke arah itu.

Di Malaysia, JAKIM akan dirujuk sebagai badan bertauliah yang diberi tanggungjawab  mengawal selia dan meluluskan keHALALan semua produk terutamanya yang akan digunakan oleh umat Islam di Malaysia.

Sehungan itu, Sijil Halal Shaklee 2014 oleh JAKIM yang telah dikeluarkan oleh ISA (Islamic Services America) kini boleh dirujuk di laman web rasmi Shaklee Malaysia.Mengapa ISA? 

Tidak ramai yang tahu bahawa ISA itu sendiri sebenarnya adalah badan bertauliah yang mengeluarkan Sijil Halal yang diiktiraf oleh JAKIM. Untuk kepastian, anda boleh melayari Portal Rasmi Halal Malaysia untuk melihat status Sijil Halal Shaklee 2014 oleh JAKIM.

Jadi, tidak perlu lagi ragu-ragu akan keHALALan produk-produk Shaklee ya. Apa yang paling penting, produk Shaklee adalah produk yang SEMULAJADI, SELAMAT & SEMESTINYA BERKESAN.

Jom dapatkan rangkaian produk-produk Shaklee daripada saya. Saya juga tidak akan besubahat dan berkompromi untuk memasarkan sebarang produk yang HARAM dan TIDAK SELAMAT!

ANDA INGIN MENDAPATKAN PRODUK ATAU MEMERLUKAN INFO LANJUT?HUBUNGI ==> Dhiya Hussin (ID:1076601)
sms/whatsapp : 012-557 2559
email: young&healthyfamily@gmail.com
FB fanpage : Young & Healthy Family Store

ANDA PEMINAT SETIA SHAKLEE TETAPI TIDAK MENDAFTAR SEBAGAI AHLI?TAHUKAH BAHAWA ANDA LAYAK UNTUK MENDAPAT CASH BONUS BULANAN SETIAP KALI ANDA MEMBELI PRODUK-PRODUK SHALEE? SECARA AUTOMATIK, ANDA JUGA BERPELUANG UNTUK MENJANA 4-5 ANGKA SEBULAN MELALUI ONLINE? JOM SERTAI SHAKLEE BERSAMA SAYA SEKARANG!!!

No comments:

Post a Comment