Wednesday, 3 September 2014

Cinch Energy Tea Mix Bukan Sebarang Teh

Cinch Energy Tea Mix Bukan Sebarang Teh

testimoni Cinch Energy Tea Mix
My Cinch Energy Tea Mix ready untuk diminum

As Salam semua..anda penggemar teh ke???dh cuba try Cinch Energy Tea Mix tak? Cinch Energy Tea Mix ni sangat2 bagus juga untuk kesihatan anda especially untuk tingkatkan tenaga. Saya ambik malam mata segar bugar tau!

Cinch Energy Tea Mix sedikit berbeza berbanding teh yang lain kerana ianya memang terbukti selamat dan penggalak tenaga semulajadi. Mengandungi taurina, ianya juga meningkatkan tenaga dan ketahanan badan. Itu sebabnya tadi saya cakap, sekali ambik tak boleh lena..hihihi.. Cinch Energy Tea Mix juga pilihan alternatif bagi anda yang terlalu sukakan kopi, soda atau manisan. Yang paling best, Cinch Energy Tea Mix tanpa gluten, tiada perisa tiruan,pewarna dan bahan pemanis! Cayalah!


Ramuan eksklusif Cinch Energy Tea Mix adalah disediakan SPECIAL buat si penggemar teh. Campuran teh di dalam Cinch Energy Tea Mix didatangkan khas dari 4 ramuan semulajadi yang selamat iaitu
Cinch Energy Tea Mix  

Matcha Green Tea Powder

Disediakan secara semulajadi untuk menyimpan semua nutrien yang terdapat dalam daun teh termasuk serat, mineral dan juga antioksidan

 

testi Cinch Energy Tea Mix  

Red Tea Extract

Haa ni adalah salah satu ramuan paling penting dalam Cinch Energy Tea Mix  iaitu mengandungi sebatian polifenol yang baik untuk menentang kanser. Polifenol yang juga terdapat di dalam Vivix Shaklee, membantu mencegah kerosakan badan yang disebabkan oleh radikal bebas.

White Tea Extract

testi Cinch Energy Tea Mix
Dikenali juga sebagai teh hijau muda juga mengandungi antioksidan yang lebih tinggi berbanding teh hijau




testimoni Cinch Energy Tea Mix

Rooibos Red Tea Extract

Berasal daripada Afrika Selatan, tumbuhan unik ini kaya dengan sebatian polifenol juga sebagai antioksidan terbaik

Oooo..patutla orang Cina suka amalkan minum teh kan? Inilah rahsia kesihatan dan umur panjang mereka ya =)



cakap-cakap jugak, betul ke boleh bantu tambah tenaga?Haaa..jom kita baca testimoni ni =)


Testi 1:
testimoni Cinch Energy Tea Mix


 Testi 2:
testimoni Cinch Energy Tea Mix

Testi 3:
testimoni Cinch Energy Tea Mix


Terbukti berkesan kan?haa jom la cuba..orang kata belum cuba belum tau..hehehe..tapi berapa harga ni? hanya RM131 je..mahalnya..tak boleh kurang lagi ke?boleh! jom jadi ahli Shaklee sekarang..anda akan dapat less sehingga 24%..banyak tu!

INGINKAN MENDAPATKAN CINCH ENERGY TEA MIX SECARA ONLINE?

JOM KLIK DI  SINI

KESAN SAMPINGAN SHAKLEE

NAK LEBIH JIMAT?
NAK LEBIH DISKAUN?
NAK LEBIH CASH BACK?
-----> JADI AHLI SHAKLEE SEKARANG <-----

Mudah sahaja, klik link-link berikut:
DAFTAR SHAKLEE SECARA PERCUMA

Dapatkan penjimatan untuk setiap produk Shaklee dengan mendaftar sebagai ahli

 JOM DAFTAR SEKARANG! 

suplement4us.blogspot.com

Berminat dan untuk sebarang pertanyaan/info, HUBUNGI:

 DHIYA HUSSIN
call/sms/whatsapp 012-5572559
email:suplement4us@gmail.com
FB: Young & Healthy Family Store
COD :: Gombak, Batu Caves, Sentul, Selayang, Kepong, UIA, Cheras & Cyberjaya


"INGIN MENDAPAT 4-5-6 ANGKA SEBULAN DENGAN MENDAFTAR AHLI SHAKLEE? HUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA DIPERLUKAN! ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF KAMI"


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit *


8 comments:

  1. Suka rasa Cinch Tea ni.. Then 1 sachet tu kdg boleh buat smpai 1 jag jugak..Memang best..^_^
    http://nurkids2u.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. bukan sebarangan tea ni..

    bondaseri.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Sedap!
    www.annur-shoppe.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Bertenaga!!

    www.mummy-ariana.blogspot.com

    ReplyDelete