Friday, 31 October 2014

Last day Promosi ESP Shaklee 31 Oktober 2014!

Hari terakhir promosi ESP Shaklee

PROMOSI ESP SHAKLEE

ESP harini last untuk pembelian sayang..memang high demand betul ESP Soy Protein Isolate Powder..masakan tidak, 2 kali promosi setahun kot. Tak pernah jadi betul. Memang bulan Oktober dalam sejarah..tambah lagi dengan hari birthday girl ni kan..lagilah bertambah happening sambutannya..yang pastinya, saya sendiri tak melepaskan peluang untuk borong ESP bulan Oktober ni..apa susah, my wishlist ma..cakap saja mesti dapat kan..bila lagi nak rasa dapat hadiah.

Tapi why is't soooo special ESP Shaklee ni pada saya..haa..rasanya, better saya kongsikan lagi dengan pembaca blog saya harini kenapa anda harus mula amalkan pengambilan ESP ni..sesungguhnya anda adalah orang yang bertuah kerana membaca blog saya harini tau. 

Yang sebenarnya, pengambilan ESP adalah paling berbaloi untuk saya yang bekerjaya, mempunyai 2 orang hero kecil yang mula mengenal dunia, isteri kepada suami tercinta dan off course untuk penjagaan diri sendiri sebagai seorang wanita. Bagaimana ESP ni membantu dan memberi manfaat dalam setiap tugasan tu..?

Sebagai seorang yang bekerja, off course kena betul-betul fit dalam dan luaran untuk memulakan tugas bukan. Sejak kecil mesti kita dimomokkan oleh atuk nenek perempuan ni belajar tinggi mana pun ceruk dapur jugak duduknya. Tapi itu dulu, tak mungkin dapat diapplykan pada era ini. Kalau ya pun, mesti anda tak kan duduk diam punyalah..ada ja aktiviti-aktiviti yang akan anda lakukan untuk mendapat pitis sendiri kan..maka ramailah housewife yang kini menjana pendapatan online kan..eh, berbalik kepada manfaat ESP tadi, semestinya apabila bekerja akan letih, penat, tak bermaya setelah seharian bertugas. Jadi, ESP membantu mengekalkan tenaga. Pada yang terlalu busy, boleh amalkan ESP ketika sarapan. Sekurang-kurangnya keperluan gizi anda seimbang.

Mempunyai 2 anak lelaki yang masih kecil off course amat memenatkan...tambahan lagi kalau si kecil masih menyusukan..ya mungkin,ramai yang cakap kalau penat baik stop ja penyusuan.Tapi tidak bagi saya, tanggungjawab is still mine. Sekurang-kurangnya tanggungjawab sebagai seorang ibu menyusukan anak sehingga 2 tahun tu telah saya tunaikan. Anda bagaimana?tak larat?membebankan?susu tak keluar?cuba usaha dengan ESP Shaklee..untuk hasil yang lebih mencurah, add on alfafa..usaha penting ye untuk menjayakan penyusuan.

Isteri..dari sejak pantang lagi dah diingatkan agar jaga kesihatan dalaman especially dengan lebih baik. Hang nak servis banyak tahun lagi..teringat kata-kata tok semasa menjaga pantang..dengar macam kasar tapi maksudnya mendalam..jadi, disinilah juga ESP juga membantu. InshaAllah suami anda mesti berpuas hati dengan performance anda even sudah beranak 4..cantik dan mantop luar dalam. Jom baca testi menarik pengambilan ESP bagi mereka yang telah beranak 2 DI SINI.

Agak-agak kan ada tak wanita yang tak risau langsung pasal kecantikan?mustahil saya rasa. Haa..atas faktor kesedaran dan keinginan untuk menjaga kecantikan inilah sebenarnya saya amalkan ESP. Itu tujuan hakiki tak payah nak tipu-tipu. Sapa yang tak nak muka awet muda sentiasa kan. Ya betul, Rasulullah SAW ada ajar cara untuk diamalkan untuk awet muda..tapi kalau digabungkan hasilnya kan lebih the bomb! Saya secara jujurnya, hanya dalam pengambilan 2 hari pun dah merasakan perbezaan kulit muka. Kulit especially bahagian muka rasa lebih smooth n ceria tau. Memang semua wanita idamkan kulit wajah yang cantik lah!

Jadi, saya rasa cukup penerangan saya mengapa anda tak harus lepaskan peluang terakhir harini. Saya hanya berkongsi alternatif untuk membantu. Tapi, dah alang-alang ESP tengah harga menjunam dan mendadak ni, jom pakat beli borong ESP beli 6 percuma 1 dan tawaran ini sah sehingga 31 Oktober 2014 ja ni..kalau tak ambik peluan ni susah nak dapat harga ESP jatuh menjunam macam ni lagi.

Apa yang anda akan dapat dari Pakej Harga Runtuh ESP?
1. 6 tin ESP + PERCUMA 1 tin ESP bernilai RM150 (SM)/RM155 (SS) (JIMAT 14% !!)
2. Keahlian Shaklee PERCUMA bernilai RM65 + Kit Pengedar Shaklee PERCUMA (JIMAT RM65!!)
3. Beli ESP pada HARGA AHLI (JIMAT 19% !!)
4. Caj penghantaran HANYA RM10 untuk kesemua 7 tin ESP
5. Semua ESP mempunyai tarikh luput 2016. Masa untuk simpan stok!

choppp!!!Saya jual Shaklee tau, bukan jual jeruk mangga hehe..fokus adalah penting dalam setiap pekerjaan walaupun macam boleh buat bisnes jeruk ja ni..sebenarnya, masih terkesima semalam dapat whatsapp orang tanya nak beli jeruk mangga dek kerana entry saya Jeruk Mangga Home Made minggu lepas..opsss..tapi alhamdulillah, berkat kesedaran tentang peri pentingnya penjagaan kesihatan beli jugak produk Shaklee. Daripada pm tanya jeruk, dapat beli Shaklee..lagi bagus kan..tapi..saya still hadiahkan jeruk mangga tau untuk dia..risau plak kot mengidam..sapa nak jeruk mangga meh beli ESP Shaklee dengan saya.

Berminat anda boleh hubungi saya sebelum tawaran ini berakhir.

KESIHATAN TIADA GALANG GANTI. DAPATKAN KUALITI KESIHATAN YANG LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE! 

Anda kini boleh membuat pembelian secara online

KLIK DI ESP DI BAWAH NI

set menyusu shaklee

NAK LEBIH JIMAT?
NAK LEBIH DISKAUN?
NAK LEBIH CASH BACK?
-----> JADI AHLI SHAKLEE SEKARANG <-----

Mudah sahaja, klik link-link berikut:
DAFTAR SHAKLEE SECARA PERCUMA 


Jika anda ingin membeli produk Shaklee ataupun memerlukan COD sebarang produk Shaklee di area GOMBAK, SENTUL, SELAYANG, KEPONG, UIA, CHERAS DAN CYBERJAYA..boleh hubungi saya untuk temujanji. Jika anda tinggal di luar kawasan yang membolehkan saya COD, jangan gusar saya boleh pos ke alamat anda. Poslaju ka ada =) Yang penting rebutlah peluang untuk mendapatkan supplemen dan vitamin hebat ini HARINI!!! Konsultasi PERCUMA dan TIPS ISTIMEWA dengan setiap pembelian bersama saya SPECIAL untuk anda!

suplement4us.blogspot.com

Berminat dan untuk sebarang pertanyaan, HUBUNGI:

 DHIYA HUSSIN
call/sms/whatsapp 012-5572559
email:suplement4us@gmail.com
FanpageYoung & Healthy Family Store
COD :: Gombak, Batu Caves, Sentul, Selayang, Kepong, UIA, Cheras & Cyberjaya


"ANDA SURIRUMAH?PELAJAR?PEKERJA TETAP MAHUPUN SEMENTARA YANG MEMERLUKAN PENDAPATAN SAMPINGAN?GEMAR ONLINE? NAK TAK SAMBIL ONLINE JA DAPAT JANA INCOME MUDAH 4-5-6 ANGKA SEBULAN? TIADA MODAL TAMBAHAN, PENDAFTARAN YANG MUDAH & TIADA AGENDA TERSEMBUNYI. WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA AMAT DIPERLUKAN! JOM DAFTAR AHLI SHAKLEE SEKARANG!"

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit *

2 comments:

  1. mak jemah dah order semalam, arapnya sampailah harini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah,anda adalah antara yang bertuah!

      Delete