Tuesday, 5 August 2014

SELENIUM VITAMIN E CEGAH PUNCA LELAKI TIDAK SUBUR


SELENIUM - VITAMIN E CEGAH PUNCA LELAKI TIDAK SUBUR
 
Wow! tengok pun nampak gagah kan? Tapi alam khayalan wujud la untuk hiburan.Untuk para isteri mesti mendambakan suami perkasa kan..haa..jom kita korek rahsia suami perkasa. Untuk tambahkan pengetahuan kita jugak ye isteri-isteri sekalian. =)

Mula-mula bagi menjawab kerisauan tentang tahap keselamatn Vitamin E ni, menurut buku "Prescription For Longevity" yang ditulis oleh Dr. James Scala terdapat perbincangan berkenaan keselamatan Vitamin E dengan terperinci. Secara umumnya, terdapat lebih dari 1,000 laporan perubatan berkenaan keberkesanan dan keselamatan Vitamin E. Kajian bertahun-tahun oleh Universiti Harvard ke atas lelaki dan wanita  membuktikan pengambilan Vitamin E mampu mengurangkan risiko penyakit jantung hampir 41% dan strok 33%. Kajian juga membuat kesimpulan dos selamat pengambilan Vitamin E adalah 3,200IU. Jadi pastikan tidak melebihi dos ok!

"SELENIUM-SUPLEMEN VITAMIN E UNTUK LELAKI TIDAK SUBUR"
haa..inilah rahsia untuk si sang superman. Vitamin E Shaklee mengandungi selenium yang penting kerana ianya memberi kesan ke atas air mani dan sekaligus kadar kehamilan si isteri. Berdasarkan jurnal International Journal of General Medicine membuktikan penambahan Se dan Vitamin E boleh meningkatkan kualiti air mani dan mempunyai kesan bermanfaat dan perlindungan terutamanya kepada motilitas sperma RAHSIA SUAMI PERKASA

Perbezaan Vitamin E Shaklee berbanding Vitamin E lain

Dibuat daripada minyak soya organik dan minyak biji gandum yang kaya dengan Vitamin E Shaklee, diekstrak d-alpha tocopheryl, d-aplha tocopherol yang aktif secara fisiologi dan digabung dengan 8 jenis Vitamin # (alpha, beta, gama, delta). Ianya adalah Vitamin E yang paling lengkap dipasaran!
Mengandungi 10mg selenium semulajadi yang membantu tubuh menyerap Vitamin E, fungsi Vitamin E ini memelihara membran sel, sel darah merah, dan tisu-tisu otot. Ianya juga penyaktoksik semulajadi logam berat seperti raksa, kadmium dan mengukuhkan anti-oksidan dan melindungi retina.
Rahsia untuk lelaki.. haa inila fungsi Vitamin E Shaklee yang menjadi rahsia suami perkasa yang saya maksudkan tadi..
set kesuburan lelaki

Melindungi jantung

Pengambilan harian 800IU Vitamin E Shaklee untuk jantung yang sihat, melindungi sel darah merah untuk mengelakkan pengasidan lipid, meningkatkan kolestrol HDL, mengurangkan tekanan darah, menghalang platlet darah melekat ke dinding arteri, menghalang anemia hemolitik, penyakit jantung dan lain-lain.

Mempertingkatkan kemampuan reproduktif

Kajian pada tahun 1924 lagi mendapati Vitamin E mampu memulihkan kemampuan reproduktif. Para lelaki yang mengambil 600IU - 800IU Vitamin E sehani mampu meningkatkan bilangan sperma mereka. Jadi berita baik untuk para suami untuk  meningkatkan tahap kesuburan lelaki mereka =)

Kelestarian tenaga

Ni sangat penting untuk stamina para suami ya..Pengambilan Vitamin E Shaklee secara konsisten mampum meningkatkan kelestarian seksual dan tenaga bagi membekalkan oksigen berlebihan. Selain bersenaman, pengambilan Vitamin E juga penting tatkala bersama.

NAK DAPATKAN INFO TAMBAHAN BERKENAAN SISTEM REPRODUKTIF LELAKI DAN KESUBURAN??KLIK DISINI.

Ingin jadi ahli shaklee dan ingin mengetahui cara untuk mendaftar keahlian Shaklee. Mudah sahaja, klik link-link berikut:

INGIN ORDER SEKARANG!

JOM ORDER ONLINE DI  SINI

RAHSIA LELAKI PERKASA

Dapatkan penjimatan untuk setiap produk Shaklee dengan mendaftar sebagai ahli JOM DAFTAR SEKARANG! 

suplement4us.blogspot.com

Berminat dan untuk sebarang pertanyaan, HUBUNGI:

 DHIYA HUSSIN
call/sms/whatsapp 012-5572559
email:suplement4us@gmail.com
FanpageYoung & Healthy Family Store
COD :: Gombak, Batu Caves, Sentul, Selayang, Kepong, UIA, Cheras & Cyberjaya"ANDA GEMAR ONLINE? NAK TAK SAMBIL ONLINE JA DAPAT JANA INCOME MUDAH 4-5-6 ANGKA SEBULAN? ANDA SURIRUMAH?PELAJAR?PEKERJA TETAP MAHUPUN SEMENTARA YANG MEMERLUKAN PENDAPATAN SAMPINGAN? TIADA MODAL TAMBAHAN, PENDAFTARAN YANG MUDAH & TIADA AGENDA TERSEMBUNYI. WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA AMAT DIPERLUKAN! JOM DAFTAR AHLI SHAKLEE SEKARANG!"

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit *

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit *

No comments:

Post a Comment